Weinsberg caravans

WEINSBERG CARAVANS

Weinsbergcaravans zijn elegant, robuust en vooral betaalbaar!

Weinsberg caravan logo

Weinsbergcaravans: al meer dan 45 jaar worden deze caravans gemaakt met ervaring, toewijding en enthousiasme in de Knaus fabriek.

De Weinsbergcaravans zijn elegant, robuust en vooral betaalbaar!  Ze zijn flexibel, betrouwbaar en bieden goede service. Ze zijn eenvoudig, realistisch en individueel. Weinsberg maakt uw vakantie compleet!

Een perfecte mix van prijs en prestatie om aan uw droom van vrijheid tegemoet te komen! In feite koopt u met een Weinsberg een degelijke Duitse Knaus-caravan aan de prijs van een Franse caravan.

Caravans Weinsberg worden in 2 Types uitgebracht: de nieuwe Caracito en de vertrouwde CaraOne !  In 2021 komt er ook een nieuwe HOT EDITION in de CaraOne reeks, met vele opties standaard in de caravan ingebouwd, dit alles aan aantrekkelijke prijzen !  Ontdek de caravans hieronder of kom eens langs in de showroom !

Voor winterkampeerders werd een WINTEREDITIE uitgebracht : de CaraOne Edition ICE – prachtige caravan  !

Weinsberg : veel caravan voor weinig geld  !    Weinsberg Caraone, Caracito of Edition HOT 

Bereken hier de prijs van uw nieuwe Weinsberg caravan : 

CARAONE – WEINSBERG CARAVANS

Met de Weinsberg CaraOne bent u perfect uitgerust voor uw volgende camping avontuur.  Fantastische afmetingen zorgen voor de beste ruimteverdeling en de ideale gewichtsklasses maken de Weinsberg CaraOne tot een aangename caravan. Nu de look nog moderner geworden is heeft u meteen zin om op avontuur te gaan !  Pak dan snel wat kleren in, roep wat vrienden bij elkaar, koppel de CaraOne aan en vertrekken maar! Nou, krijg je al jeukende voeten? Kom dan eens langs in de showroom!   Deze caravan is verkrijgbaar in 11 verschillende indelingen.

CARA-CITO WEINSBERG CARAVANS

Zonder gas, volledig elektrisch, uniek ontwerp !    Consequent anders, consequent modern en consequent elektrisch. De nieuwe CaraCito is in veel opzichten bijzonder en overtuigt met het beproefde design en de kwaliteitsnormen van WEINSBERG.

De elektrische caravan biedt  een olledig elektrische uitrusting, airconditioning als standaard, Gasvrije werking, USB‐poorten, Compressorkoelkast, Koelt in de zomer & verwarmt op koudere dagen, glaskeramische kookplaat, elektrische verwarming, volwaardige keuken

Moderne inrichting in zuidelijke stijl, 230 volt glaskeramische kookplaat, een 60 liter compressorkoelkast en een verwarmings‐ en aircocombinatie die het hele jaar door voor een aangename temperatuur in het woongedeelte zorgt. Dit alles maakt de CaraCito tot een aantrekkelijke vakantiegenoot voor stijlbewuste kampeerders.

CARAONE EDITIE ‘HOT’

SPECIALE EDITIE van de Weinsberg CaraONE  modellen voor modeljaar 2021 !  Deze HOT editie is in 5 indelingen verkrijgbaar : een 390 QD, een 390 PUH, een 420 QD, een 450 FU, een 480 EU, een 480 QDK –  met een HOT interieur, een HOT exterieur, HOT kwaliteit, HOT comfort. En natuurlijk een enorme HOT prijs!   Vanaf

Want bij de CaraONE EDITION [HOT] bespaar je tot wel 4.122 hete euros en krijg je onzettend veel uitrusting voor heel weinig geld : vanaf 14.199 € !

Dus, blijf cool, model uitzoeken en dan snel naar Europacaravans want zo’n furieus actiemodel kom je namelijk niet iedere dag tegen.

CARAONE WEINSBERG EDITIE ‘ICE’