Weinsberg caravans

WEINSBERG CARAVANS

Weinsbergcaravans zijn elegant, robuust en vooral betaalbaar!

Weinsberg caravan logo

Weinsbergcaravans: al meer dan 45 jaar worden deze caravans gemaakt met ervaring, toewijding en enthousiasme in de Knaus fabriek.

De Weinsbergcaravans zijn elegant, robuust en vooral betaalbaar! Ze zijn flexibel, betrouwbaar en bieden goede service. Ze zijn eenvoudig, realistisch en individueel. Weinsberg maakt uw vakantie compleet!

Een perfecte mix van prijs en prestatie om aan uw droom van vrijheid tegemoet te komen! In feite koopt u met een Weinsberg een degelijke Duitse Knaus-caravan aan de prijs van een Franse caravan.

Caravans Weinsberg worden in 2 Types uitgebracht: de CaraOne met 10 indelingen en de kleurrijke CaraTWO met 4 indelingen! Nu is er eveneens een CaraOne HOT EDITION waarbij reeds vele opties standaard in de caravan ingebouwd zijn, dit alles aan aantrekkelijke prijzen !  Ontdek de caravans in onderstaande filmpjes of kom eens langs in de showroom!

Voor winterkampeerders werd een WINTEREDITIE uitgebracht : de CaraOne Edition ICE – prachtige caravan  !

Weinsberg HOT EDITION : veel caravan voor weinig geld  !  De 3 de HOT-modellen staan in de showroom ! 

CARAONE – WEINSBERG CARAVANS

Met uw nieuwe CaraOne bent u perfect uitgerust voor uw volgende camping avontuur. Fantastische afmetingen zorgen voor de beste ruimteverdeling en de ideale gewichtsklasses maken de Weinsberg CaraOne tot een aangename caravan. Heeft u al zin om op avontuur te gaan? Pak dan snel wat kleren in, roep wat vrienden bij elkaar, koppel de CaraOne aan en vertrekken maar! Nou, krijg je al jeukende voeten? Kom dan eens langs in de showroom!

CARATWO WEINSBERG CARAVANS

Je houdt van kamperen, maar een ’normale’ caravan is je te burgerlijk? Je hecht waarde aan kwaliteit, maar wilt ook geen lege portemonnee? Je vindt modern design belangrijk, dat ook in het alledaagse leven overtuigt, zoals op de strandpromenade?

Dan is onze nieuwe CaraTwo precies de juiste keuze voor jou! Waarom? Heel eenvoudig: omdat hij als geen ander aan jouw eisen voldoet – en daarbij ook nog coole grenzen voor moderne caravans verlegt. Stijl of verstand? Onze CaraTwo biedt u de beide. De nieuwe CaraTwo bestaat uit 4 indelingen.

CARAONE EDITIE ‘HOT’

SPECIALE EDITIE van de Weinsberg Caraone modellen – deze HOT editie is in 3 indelingen verkrijgbaar – met een HOT interieur, een HOT exterieur, HOT kwaliteit, HOT comfort. En natuurlijk een enorme HOT prijs!

Want bij de CaraOne EDITION [HOT] bespaar je tot wel 2500 hete euros en krijg je onzettend veel uitrusting voor heel weinig geld.

Dus, blijf cool, model uitzoeken en dan snel naar Europacaravans want zo’n furieus actiemodel kom je namelijk niet iedere dag tegen.

CARAONE WEINSBERG EDITIE ‘ICE’