Vouwwagens

ALPENKREUZER VOUWWAGEN

Het ideale kampeermiddel  voor tent-kampeerders die net dat tikkeltje meer slaapcomfort wensen !    Wil je slapen onder katoen maar toch op een lattenbodem met een echte matras ?   En wil je dan ook nog de vouwwagen met voortent extreem snel opzetten ?   Dan ben je bij Alpenkreuzer aan het juiste adres  !   Snel, handig, praktisch en een goede nachtrust – dat is wat de Alpenkreuzer vouwwagen u te beiden heeft, ruim voldoende voor een relaxte vakantie !

ALPENKREUZER : beste vouwwagen prijs-kwaliteit !

  • Keuringsvrij < 750 kg !
  • Stabilisatorkoppeling
  • ALKO Chassis
  • uitdraaisteunen voor stabiliteit
  • Lattenbodem met matras !
  • Zet heel snel op
  • Voortent met vensters die al dan niet opengezet kunnen worden, eventueel gordijnen of raamflappen
  • Grote opbergruimte, toegankelijk in open én gesloten toestand

 

Financiering mogelijk  !!  (op voorwaarde aanvaarding dossier door financieringsmaatschappij)

 

Alpenkreuzer, het gerenomeerde merk van vouwwagens, tenttrailers of bij ons ook wel campingcar genoemd, is terug van weggeweest !  Ook bij Europacaravans is de Alpenkreuzer verkrijgbaar.  In de nieuwe showroom te Kluisbergen staan zowel de Duet als de Parade uitgestald – kom gerust een kijkje nemen!

Alle modellen zijn voorzien van eerste klas materialen, zoals Ten Cate tentdoek, glasheldere raamfolie en YKK/OPTI ritsen. De hoogwaardige bedden zijn voorzien van lattenbodems. De comfortabele combimatrassen bestaan uit een stevige PU-onderlaag en een ondersteunende traagschuim bovenlaag. Alle onderstellen zijn standaard geremd en voorzien van grote 13 inch wielen. Alle Alpenkreuzers zijn geschikt voor de 100 km/uur-keuring voor op de Duitse autosnelwegen.

De nieuwe Alpenkreuzers zijn van alle gemakken voorzien en zijn eenvoudig en snel op te bouwen.   De grote 13 inch wielen in combinatie met het AL-KO chassis zorgen voor een excellent weggedrag!    Eenmaal op de camping aangekomen, is de Duet binnen enkele minuten volledig opgebouwd.   De vaste voortent is voorzien van een inritsbaar kuipzeil en de optionele luifel is eenvoudig aanritsbaar wat zorgt voor een heerlijke schaduwplek in de zon.

De Duet is de ideale 2-persoons vouwwagen voor een optimale vakantie.  Alles kan mee op vakantie dank zij de grote bagageruimte van 1.000 liter !  Het riante 2-persoonsbed heeft een unieke achterinstap.   Lediggewicht is 350 kg, max gewicht 750 kg, dus keuringsvrij !

De Parade is de ideale vouwwagen voor een gezin van 4 tot 6 personen.   De Parade is aan twee zijden voorzien van bedden.  Standaard is de Parade voorzien van een ondertent voor extra slaapplekken of opbergruimte.  De ruimte kan eenvoudig vergroot worden door de optionele, aanritsbare luifel met zijwanden.  Ledig gewicht is 450 kg, max gewicht 750 kg is eveneens keuringsvrij !  => de Parade is nu ook beschikbaar in de all-season variant! 

DUET: 6.395 € model 2020 + Travelset (schokbrekers + luifel + reservewiel) voor 395,- in plaats van 865,- !

PARADE: 7.495 € model 2020 met Travelset (schokbrekers + luifel + reservewiel) voor 495,- in plaats van 1.065, !

PARADE ALL SEASON : 7.995 € model 2020 + Travelset (schokbrekers + luifel + reservewiel) voor 595,- in plaats van 1.165 € !