Vacature polyvalent technieker

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een polyvalente technieker voor onderhoud, herstellingen en montage van accessoires op caravans..
Hierbij is het erg belangrijk dat je technisch inzicht hebt en handig bent !

Zowel elektriciteit, schrijnwerk, sanitair en carrosserie komen aan bod.   Ervaring is niet noodzakelijk, alles wordt op de werkvloer aangeleerd door ervaren techniekers.

Een greep uit jouw boeiend takenpakket:

–       Monteren van accessoires (movers, luifels, fietsrekken, zonnepanelen,…)

–       Algemene herstellingen aan en in caravans

–       Oplossen van elektronische problemen

–       Oplossen van sanitaire problemen

–       Oplossen van mechanische problemen

Jouw profiel

Je beschikt over een technisch diploma, dat kan TSO of bachelor zijn in bijvoorbeeld automechanica / autotechnieken / elektriciteit / schrijnwerk / ..
Nederlands is uw moedertaal , notie van Frans en Engels is een pluspunt)
Je bent een teamplayer die houdt van collegialiteit maar die eveneens zelfstandig, gestructureerd en nauwkeurig kan werken.

Je hebt een verzorgd voorkomen en werkt net en nauwkeurig.  Je spreekt en begrijpt goed nederlands, kennis Frans is een pluspunt.

Service is voor onze klanten én ons uitermate belangrijk, klantvriendelijkheid is voor jou dan ook geen probleem.

Wat bieden we?

We bieden je een voltijdse job in een dynamisch team , met goeie sfeer onder de collega’s en een directe band met de eigenaars.   Een aantrekkelijk loon met extra legale voordelen.

We voorzien we de nodige opleiding door ervaren techniekers in een perfect uitgeruste en verwarmde werkplaats. Dagwerk van maandag tot zaterdagmiddag : telkens van 8u30-12u / 13-17.30 u , op woensdag en zaterdag van 8.30-12 u

Onze werkplaats is volledig voorzien met 3 bruggen en alle nodige machines en materiaal om je job perfect te kunnen uitoefenen.

Interesse?

Wacht niet langer  !   Stuur je CV naar [email protected], we nodigen je zo snel mogelijk uit voor een persoonlijk gesprek en rondleiding.

 

Europacaravans – Europacenter

Avelgemstraat 17-a

9690 Kluisbergen

Tel 056 299 464

Beursacties Caravansalon
VORIGE
Vacature polyvalent technieker
VOLGENDE