fbpx

Sprite Caravans

SPRITE CARAVANS

Europacaravans is exclusieve officiële invoerder en verdeler van Sprite voor België

Bezoek onze showroom op afspraak

Ivm maatregelen ivm Covid 19 vragen we u om een afspraak te maken om langs te komen

Een Sprite caravan is een moderne, maar tijdloze verschijning, die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Een hele geruststelling bij aankoop van een nieuwe caravan. Sprite biedt voor modeljaar 2018-2019 de keuze uit 4 verschillende modellen : de Basecamp, Alpine Sport, de Mondial en de Cruzer.

SPRITE BASECAMP

De Sprite Basecamp: helemaal jouw stijl!
Een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier, met een ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfboards mee nemen.
Sportief en zonder zorgen, dankzij de beproefde Smart++-constructie. Dat is de Sprite Basecamp!

SPRITE ALPINE SPORT

De Sprite Alpine Sport biedt al jaren veel vakantieplezier met een uitgekiende standaarduitrusting, waartoe onder andere een 110 liter koelkast, een 3 pits gasstel, warm water via de 5 liter Truma boiler, kussens met binnenvering en koudschuimmatrassen op de vaste bedden behoren.

Dit seizoen is de Alpine Sport geheel vernieuwd met een nieuw buitendesign en nieuw interieur.

Uiteraard blijft uw Alpine Sport garant staan voor vele zorgeloze vakanties met de Smart ++ caravanconstructie, de klasse 3 voor verwarming en isolatie en de vele veiligheidsvoorzieningen.

Vakantieplezier en design. Dat is de nieuwe Sprite Alpine Sport!

SPRITE MONDIAL SE

De Sprite Mondial SE serie bestaat uit vier indelingen met een uitgebreide standaarduitrusting, voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. Het prachtige uiterlijk van de Mondial SE geeft de caravan een chique uitstraling. Het moderne interieur krijgt veel licht door de vele ramen en dakvensters en het grote panoramische dakraam.

De Sprite Mondial verzekert u van vele jaren onbezorgd vakantieplezier door de Smart++-constructie volgens de laatste technologieën. Niet alleen de constructie in de caravan is gemaakt van kunststof (PU), ook de buitenzijde van de caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Zelfs de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht nagenoeg geen kans meer op uw mooie bezit.

Sprite geeft ook op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

SPRITE CRUZE SR

De Sprite Cruzer : de topserie van Sprite.

De Sprite Cruzer geeft nog immer de trend aan, niet alleen met het design, maar ook met een uitrusting waar men U tegen zegt.

Voor het seizoen 2019 heeft de Sprite Cruzer weer een aantal noviteiten. Een nieuw front en vele interieur aanpassingen. Opvallend is het panoramische dakraam met het nieuwe kunststof kader.

Een Truma Combi-unit voor warm water en verwarming, een radio met bluetooth en het Swift Command systeem waarmee u bijna alle apparatuur in uw caravan kunt bedienen (via de Swift Command App op uw mobiele telefoon) brengen de standaarduitrusting op een nog hoger plan.

Met trots kunnen we stellen: De Sprite Cruzer SR is een van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn.