Sprite Caravans

SPRITE CARAVANS

Europacaravans is exclusieve officiële invoerder en verdeler van Sprite voor België  – u bent van harte welkom in onze showroom te Kluisbergen.  Wij respecteren de Covid maatregelen.

Een Sprite caravan is een moderne, maar tijdloze verschijning, die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Een hele geruststelling bij aankoop van een nieuwe caravan. Sprite biedt ook voor modeljaar 2022-2023 de keuze uit 4 verschillende modellen : de Basecamp, Alpine Sport, de Mondial en de Cruzer.

SPRITE BASECAMP

De Sprite Basecamp: eigentijdse uitstraling !
De aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier, met een ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfboards mee nemen.
Sportief en zonder zorgen, dankzij de beproefde Smart++-constructie.

De caravan heeft de ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfplanken mee nemen. Deze kunnen worden vastgezet aan de beugels tussen de opklapbare voorbanken. Het robuuste en functionele interieur sluit naadloos aan bij het avontuurlijke buitendesign. Dankzij de polyester buitenzijde kan de Basecamp tegen een stootje.

De Basecamp is gemaakt voor de caravanner die iets anders wil, zonder concessies te doen aan comfort. De uitrusting is ruim en de zitbanken zijn comfortabel. De AirWave kussenopmaak geeft een slank silhouet aan de zitkussens, terwijl het tevens zorgt voor de juiste combinatie van steun en demping. Wanneer de kussens zijn omgedraaid om het bed te maken, geeft de unieke AirWave constructie u het gevoel en het comfort van een matrastopper.

Nieuw dit seizoen is de Basecamp 4, een indeling met ruime zit voorin en een klein zitje achter. Dit maakt het mogelijk om het bed opgemaakt te laten en toch aan tafel te ontbijten. En omdat het kleine zitje is om te bouwen tot een stapelbed kan ook een gezin van het Basecamp-gevoel genieten.

Sportief en zonder zorgen, dankzij de beproefde Smart++-constructie en de sterke composietvloer. Dat is de Sprite Basecamp!

SPRITE ALPINE SPORT

De Sprite Alpine Sport biedt al jaren veel vakantieplezier met een uitgekiende standaarduitrusting, waartoe onder andere een 110 liter koelkast, een 3 pits gasstel, warm water via de 5 liter Truma boiler, kussens met binnenvering en koudschuimmatrassen op de vaste bedden behoren.

Dit seizoen is de succesvolle Alpine Sport serie weer helemaal bij de tijd met de nieuwe stoffering en de moderne buitendecoratie. De nieuwe Sprite Alpine Sport mag zeker gezien worden.

Uiteraard blijft uw Alpine Sport garant staan voor vele zorgeloze vakanties met de Smart ++ caravanconstructie, de klasse 3 voor verwarming en isolatie en de vele veiligheidsvoorzieningen.

Vakantieplezier en design. Dat is de Sprite Alpine Sport!

SPRITE MONDIAL SE

De Sprite Mondial serie bestaat uit vier indelingen met een uitgebreide standaarduitrusting, voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. Het prachtige uiterlijk van de Mondial SE geeft de caravan een chique uitstraling. Het moderne interieur krijgt veel licht door de vele ramen en dakvensters en het grote panoramische dakraam.

De Mondial-serie bestaat uit vier indelingen, een compacte tweepersoons caravan met een zeer ruime badkamer, een model met groot tweepersoons bed, één met twee enkele bedden en het topmodel, de Mondial 495 SE, met een groot tweepersoons bed en daarachter een grote toiletruimte.

Alle Mondial modellen hebben een eigentijds interieur met comfortabele zitbanken en een prachtige ruime keuken met ovencombinatie. De uitgebreide standaarduitrusting met o.a. warmwater, gas- en elektrische verwarming en, voor de gezellige muziekavonden, de radio met bluetoothaansluiting maken dat u altijd op vakantie wilt.

Uiteraard is de Mondial serie gebouwd met het beproefde Smart ++ constructiesysteem, verwarming- en isolatieklasse 3 en de vele veiligheidsvoorzieningen.

Sprite geeft ook op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

SPRITE CRUZE SR

De Sprite Cruzer : de topserie van Sprite.

De Sprite Cruzer geeft nog immer de trend aan, niet alleen met het design, maar ook met een uitrusting waar men U tegen zegt.   Alle opties inclusief !   

Wat dacht u van een luxe ovencombinatie, een microgolfoven, een Truma Combi-unit voor warm water en verwarming, een radio met bluetooth en het Swift Command systeem? Met dit laatste kunt u bijna alle apparatuur in uw caravan bedienen via de Swift Command App op uw mobiele telefoon.