Knaus Caravans

IMPORTEUR NIEUWE KNAUS CARAVANS IN BELGIE

Het grootste aanbod aan nieuwe Knauscaravans in België !   Bij Europacaravans staan heel wat verschillende soorten Knaus uitgestald : de Knaus Sport & Fun, de Südwind, de Sport Silver Selection, de Deseo en Travelino.  Bij aankoop verzorgen wij alle importdocumenten en keuring.

Knaus wordt ingevoerd en verdeeld door Europacaravans. Knauscaravans bieden de kampeerder comfort, vrijheid en kwaliteit! De caravans worden gefabriceerd in de fabriek van Knaus-Tabbert in Duitsland. Materialen worden nauwkeurig geselecteerd, de afwerking is heel precies.

Seizoen 2021 is van start gegaan eind augustus.  Voor de Knaus Sport is zowel het standaardmodel verkrijgbaar voor het seizoen 2021 zowel als de Knaus Sport Silver Selection.   Hier scoren ze bij Knaus hoge toppen, een heel aantal opties zijn inbegrepen in de Silver Selection tegen een echt wel héle attractieve prijs !

Voor modeljaar 2021 komt Knaus met een aantrekkelijke Knaus SUDWIND 60 Years-edition !    Nog meer opties inclusief in de top-reeks van Knaus !  Ingebouwde radio, vlakke beplating, 17” velgen,… dat zijn er nog maar enkele van.    Kom gerust de Knaus Südwind eens ontdekken in de showroom!

De Cateye-LED verlichting is echt wel een topper , de open binnenruimte, de vele opbergmogelijkheden, het attractieve gewicht van deze caravans zorgen ervoor dat de Knaus-caravans tot de TOP behoren in Europa!  Door het ruime gamma in de caravans Knaus Sport, Südwind, Travelino en Deseo bieden voor elke wens van de verschillende kampeerders een passende oplossing  !

Het grootste aanbod nieuwe Knaus-caravans in België  – Kom eens langs en maak uw keuze ! 

KNAUS SUDWIND

ktg-knaus-2019-2020-suedwind-freisteller

De KNAUS SUDWIND reeks is de topper in de Knaus-reeks.  Met zijn talrijke indelingen is er voor elke kampeerder wel een model voorzien.    De caravan KNAUS SÜDWIND wekt enthousiasme !  Door het modern, comfortabel interieurontwerp, en een zeer dynamische buitenkant , aerodynamisch design en functies die niets te wensen overlaten is deze Knaus de absolute topper in de Knaus-reeks.   Heel wat nieuwe modellen zijn te bezichtigen in onze showroom.  NU ook verkrijgbaar als  KNAUS SÜDWIND 60 YEARS EDITION !   Beste kwaliteit voor zéér aantrekkelijke prijzen !

KNAUS SPORT SILVER SELECTION

ktg-knaus-2019-2020-sport-freisteller

De KNAUS SPORT  is  nu nog aantrekkelijker! In de Knaus SPORT-reeks wordt gekozen voor een speciaal model SILVER SELECTION : een aantal uitrustingsdetails zijn standaard in de Knaus Sport ingewerkt zodat deze start met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en met een voorsprong op de concurrerende merken !

In zijn ontwikkeling heeft Knaus het onderste uit de kan gehaald om het maximale voor u te bereiken. En het was het waard, want met zijn lage gewicht is er voldoende ruimte voor laadvermogen, waardoor het ideaal is om getrokken te worden door kleinere trekkende voertuigen. Kortom: de Knaus is Caravan van het Jaar , en door zijn interieur is deze Knaus Sport een terug een uitstekende, laaggeprijsde winnaar voor elk gezin en familie !

Zo heeft de KNAUS SPORT SILVER SELECTION een sfeerverlichting, 17 “lichtmetalen velgen, AAA premium remmen, gladde buitenplaat, COZY HOME-pakket en nog veel meer !   Ook deze caravans kan je bekijken in onze showroom – u bent van harte welkom !  

KNAUS SPORT & FUN

ktg-knaus-2019-2020-sportfun-freisteller

De KNAUS SPORT & FUN biedt met zijn 2 ingangsdeuren en interieurontwerp enorm veel ruimte en opbergruimte.   Via de achterdeur kunnen fietsen of een moto in de caravan gereden worden, of zelfs een motorfiets onder het bed meenemen is mogelijk.  Surfboard, boot, fiets, motorfiets,… dat zijn slechts enkele zaken die met gemak meegenomen kunnen worden in de Knaus Sport & Fun.

Brede toegangsdeur achterin , dakrails, garage onder het bed, optioneel een in de hoogte verstelbaar bed, sportief opvallend ontwerp, en nog veel meer !

De naam zegt het zelf, een caravan voor sportieve kampeerders maar door zijn ontwerp ook geschikt voor mindervalide kampeerders !

NU verkrijgbaar in de BLACK EDITION !

TRAVELINO

ktg-knaus-2019-2020-travelino-freisteller

De KNAUS TRAVELINO laat zien dat een goed idee niet in de lucht oplost.  Deze caravan is THE MISSION van Knaus : een volledig nieuwe manier om caravans te bouwen : het ultralichte FibreFrame, het dynamische PowerAxle-chassis en het ultrasone interieurmeubilair.   De Travelino heeft een MTM van 900 kg, een lengte van 519 cm en een breedte van slechts 215 cm, kortom kan door gelijk welke auto getrokken worden !

DESEO

ktg-knaus-2019-2020-deseo-freisteller

Dankzij de modernste FibreFrame‐technologie zijn ze erin geslaagd de DESEO nog flexibeler en ruimer te maken. De variabele ruimte‐indeling en toekomstgerichte constructie zorgen daarbij voor de perfecte balans tussen gebruiks‐ en woonruimte, zodat zelfs twee volwaardige motorfietsen kunnen worden meegenomen, kortom een MOTO-TRANSPORTER . Op de bestemming verandert de DESEO dan in een volledig uitgeruste, comfortabele caravan. Zeer handig, nietwaar?

KNAUS SCANDINAVIAN SELECTION

De Knaus Scandinavian Selection is een Knaus  Südwind-reeks speciaal ontworpen voor het Scandinavische klimaat.  Dit zijn een beperkt aantal caravans met specifieke indelingen met standaard automatische ALDE vloerverwarming in de caravan ingebouwd, met panoramisch dakraam en aangepast design, de absolute luxe onder de Knaus-caravans !  Interesse?   Kom eens langs in de showroom voor meer info en prijs, u bent van harte welkom !

OFFICIEEL INVOERDER KNAUS

Wij zijn OFFICIEEL INVOERDER van KNAUS-caravans met grootste aanbod Knaus caravans nieuwe modellen in België !   Hierdoor zijn we meestal goedkoper dan in Nederland !

Dat betekent:
– bij ons krijgt u het origineel Knaus garantie-fabriekscertificaat volgens chassisnummer
– 2 jaar fabriekswaarborg op stukken én op uurloon
– 10 jaar fabrieksgarantie op waterdichtheid (vanaf modeljaar 2018) mits jaarlijkse registratie in Knaus-systeem (enkel mogelijk door officiële Knaus-dealers)
alle wisselstukken zijn originele Knaus-onderdelen

Opgepast: er zijn verdelers die beweren officiële dealer te zijn, vraag naar hun Knaus-dealernummer, met dat nummer kunt u bij Knaus zelf opvragen of ze officiële verdeler zijn ! Bij niet-officiële dealers heeft u geen fabrieksgarantie, ook al beweren zij van wel.

PRIJSLIJST BE-NL

Heeft u opgemerkt dat de prijslijst in België verschillend is van die in Nederland? Dat komt omdat de transport in Nederland achteraf bijgerekend wordt terwijl die in België reeds ingecalculeerd zit. In België geven wij u onmiddellijk de echte prijs waarop échte kortingen berekend worden en géén verdoken korting of verrassingen achteraf zoals in NL. Kom eens langs in de showroom te Zwevegem en wij maken u een echte nettoprijs – voordeliger dan in Nederland!

Indien u een nieuwe caravan bij ons wilt bestellen, maar zelf in de fabriek wenst af te halen in Duitsland, dan is dat eveneens mogelijk – wij regelen zelfs een lunch en fabrieksbezoek bij afhaling van uw caravan. Dit is enkel mogelijk op nieuw bestelde caravans die nog niet in de showroom staan.