Knaus Caravans

IMPORTEUR NIEUWE KNAUS CARAVANS IN BELGIE

Het grootste aanbod aan nieuwe Knauscaravans in België !   Bij Europacaravans staan heel wat verschillende soorten Knaus uitgestald : de Knaus Sport & Fun, de Südwind, de Sport Silver Selection en binnenkort ook de Deseo en Travelino.  Bij aankoop verzorgen wij alle importdocumenten en keuring.

Knaus wordt ingevoerd en verdeeld door Europacaravans. Knauscaravans bieden de kampeerder comfort, vrijheid en kwaliteit! De caravans worden gefabriceerd in de fabriek van Knaus-Tabbert in Duitsland. Materialen worden nauwkeurig geselecteerd, de afwerking is heel precisieus.

Voor het seizoen 2019 zijn er wel wat nieuwigheden zoals de vernieuwde achterwand met bumper en Cateye-LED verlichting voor de Knaus Sport en Knaus Südwind, alsook het vernieuwde interieur dat een modernere look gekregen heeft.   Absoluut geslaagd vinden wij !  De Knaus Sport, Südwind, Travelino en Deseo bieden voor elke kampeerder wat wils en met de speciale reeks Knaus Sport Silver Selection scoren ze bij Knaus hoge toppen aan héél aantrekkelijke prijzen!

Het grootste aanbod nieuwe Knaus-caravans in België  – WELKOM!

KNAUS SUDWIND

De KNAUS SUDWIND reeks is de topper in de Knaus-reeks.  Met zijn talrijke indelingen is er voor elke kampeerder wel een model voorzien.    Voor 2019-modellen, zit deze reeks in een nieuwe look : de caravan KNAUS SÜDWIND wekt enthousiasme !  Door de vernieuwing krijgt me een een modern, comfortabel interieurontwerp, een zeer dynamische buitenkant en functies die niets te wensen overlaten.  De nieuwe modellen zijn te bezichtigen in onze showroom.

KNAUS SPORT SILVER SELECTION

knaus sport silver europacaravans 2019

De KNAUS SPORT  is nu nog aantrekkelijker! In de Knaus SPORT-reeks wordt voor modeljaar 2019 gekozen voor een speciaal model SILVER SELECTION : een aantal uitrustingsdetails zijn standaard in de Knaus Sport ingewerkt zodat deze start met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en met een voorsprong op de concurrerende merken !

In zijn ontwikkeling heeft Knaus het onderste uit de kan gehaald om het maximale voor u te bereiken. En het was het waard, want met zijn lage gewicht is er voldoende ruimte voor laadvermogen, waardoor het ideaal is om getrokken te worden door kleinere trekkende voertuigen. Kortom: de Knaus was Caravan van het Jaar in 2018 en door zijn nieuwe interieur is deze Knaus Sport een terug een uitstekende, laaggeprijsde winnaar voor elk gezin en familie !

Zo heeft de KNAUS SPORT SILVER SELECTION een sfeerverlichting, 17 “lichtmetalen velgen, AAA premium remmen, gladde buitenplaat, COZY HOME-pakket en nog veel meer !   Ook deze caravans kan je bekijken in onze showroom – u bent van harte welkom !  

KNAUS SPORT & FUN

knaus sport en fun europacaravans

De KNAUS SPORT & FUN biedt met zijn 2 ingangsdeuren en interieurontwerp enorm veel ruimte en opbergruimte.   Via de achterdeur kunnen fietsen of een moto in de caravan gereden worden, of zelfs een motorfiets onder het bed meenemen is mogelijk.  Surfboard, boot, fiets, motorfiets,… dat zijn slechts enkele zaken die met gemak meegenomen kunnen worden in de Knaus Sport & Fun.

Brede toegangsdeur achterin , dakrails, garage onder het bed, optioneel een in de hoogte verstelbaar bed, sportief opvallend ontwerp, en nog veel meer !

De naam zegt het zelf, een caravan voor sportieve kampeerders maar door zijn ontwerp ook geschikt voor mindervalide kampeerders !

TRAVELINO

De KNAUS TRAVELINO laat zien dat een goed idee niet in de lucht oplost.  Deze caravan is THE MISSION van Knaus : een volledig nieuwe manier om caravans te bouwen : het ultralichte FibreFrame, het dynamische PowerAxle-chassis en het ultrasone interieurmeubilair.   De Travelino heeft een MTM van 750 kg (= keuringsvrij! ), een lengte van 519 cm en een breedte van slechts 215 cm, kortom kan door gelijk welke auto getrokken worden !

DESEO

Dankzij de modernste FibreFrame‐technologie zijn ze erin geslaagd de DESEO nog flexibeler en ruimer te maken. De variabele ruimte‐indeling en toekomstgerichte constructie zorgen daarbij voor de perfecte balans tussen gebruiks‐ en woonruimte, zodat zelfs twee volwaardige motorfietsen kunnen worden getransporteerd. Op de bestemming verandert de DESEO dan in een volledig uitgeruste, comfortabele caravan. Zeer handig, nietwaar?

KNAUS SCANDINAVIAN SELECTION

knaus scandinavian selection europacaravans 1

De Knaus Scandinavian Selection is een Knaus  Südwind-reeks speciaal ontworpen voor het Scandinavische klimaat.  Dit zijn een beperkt aantal caravans met specifieke indelingen met standaard automatische ALDE vloerverwarming in de caravan ingebouwd, met panoramisch dakraam en aangepast design, de absolute luxe onder de Knaus-caravans !  Interesse?   Kom eens langs in de showroom voor meer info en prijs, u bent van harte welkom !

OFFICIEEL INVOERDER KNAUS

Wij zijn OFFICIEEL INVOERDER van KNAUS-caravans met grootste aanbod Knaus caravans nieuwe modellen in België!

Dat betekent:
– bij ons krijgt u het origineel Knaus garantie-fabriekscertificaat volgens chassisnummer
– 2 jaar fabriekswaarborg op stukken én op uurloon
– 10 jaar fabrieksgarantie op waterdichtheid (vanaf modeljaar 2018) mits jaarlijkse registratie in Knaus-systeem (enkel mogelijk door officiële Knaus-dealers)
alle wisselstukken zijn originele Knaus-onderdelen

Opgepast: er zijn verdelers die beweren officiële dealer te zijn, vraag naar hun Knaus-dealernummer, met dat nummer kunt u bij Knaus zelf opvragen of ze officiele verdeler zijn ! Bij niet-officiële dealers heeft u geen fabrieksgarantie, ook al beweren zij van wel.

PRIJSLIJST BE-NL

Heeft u opgemerkt dat de prijslijst in België verschillend is van die in Nederland? Dat komt omdat de transport in Nederland achteraf bijgerekend wordt terwijl die in België reeds ingecalculeerd zit. In België geven wij u onmiddellijk de echte prijs waarop échte kortingen berekend worden en géén verdoken korting of verrassingen achteraf zoals in NL. Kom eens langs in de showroom te Zwevegem en wij maken u een echte nettoprijs – voordeliger dan in Nederland!

Indien u een nieuwe caravan bij ons wilt bestellen, maar zelf in de fabriek wenst af te halen in Duitsland, dan is dat eveneens mogelijk – wij regelen zelfs een lunch en fabrieksbezoek bij afhaling van uw caravan. Dit is enkel mogelijk op nieuw bestelde caravans die nog niet in de showroom staan.