Kabe Caravans

KABE CARAVANS

KABE caravans, Zweedse degelijkheid, comfort en luxe op vakantie net als thuis!

sedert juni 2018 is Europacaravans is officiële invoerder en verdeler van KABEcaravans voor België zonder tussenpersoon !  

Ontdek de ultieme vrijheid met Zweedse Kabe caravans, waar comfort en avontuur hand in hand gaan. Onze hoogwaardige caravans bieden luxe en duurzaamheid voor onvergetelijke reizen. Ervaar het beste van Scandinavisch vakmanschap en deel onvergetelijke momenten op de weg met Kabe.

De KABE is een echte wintercaravan, met vele technische mogelijkheden en specificaties.   Gezien onze jarenlange ervaringen met de Zweedse merk Cabby zijn we met het gekende Zweedse merk KABE erg blij onze technische ervaringen terug te kunnen gebruiken en verder ontwikkelen want bij Kabe zijn ze toch wel goed bezig, zowel naar degelijkheid als techniek !

Kabe caravans, Zweedse degelijkheid, comfort en luxe. Iedereen heeft wel een Kabe-caravan gezien, getypeerd door de bekende rode streep. Reeds sinds de jaren 60 worden deze caravans vervaardigd in het Zweedse provincie Småland en de afgelopen 50 jaar werden deze caravans voortdurend verbeterd en geperfectioneerd zodat ze voldoen aan alle eisen die klimaat als het onze stelt.

Het unieke systeem van vloerverwarming en de zelf ontwikkelde kunststof balken met ingegoten luchtkanalen zijn slechts enkele van de uitvindingen waarvoor octrooi is aangevraagd. Het geoptimaliseerde ventilatiesysteem VarioVent is een gepatenteerde oplossing die u in geen enkele andere caravan zult aantreffen.

Of u nu kiest voor een wat kleinere caravan of voor een groot model, u bent verzekerd van comfort in alle seizoenen, hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en slimme oplossingen !

Er zijn 5 reeksen in de KABE caravans, met heel veel verschillende indelingen, met frontkeuken of rondzit, met 2 aparte bedden, dubbel bed, frans bed of eilandbed of stapelbedden,  met volledige badkamer met complete douche,…  op 2,30 m breedte of 2,50 m breedte…. Er is enorm veel keuze !

Onze Kabe-caravans staan mooi gepresenteerd in onze showroom, kom eens langs en overtuig uzelf van de luxe van het kamperen met de caravan, geschikt zowel voor winter als zomerkamperen !   

ONTDEK NU DE KABE-CARAVANS !

klik hier  voor de  :    Kataloog KABE caravans 2023 

 

KABE ESTATE

De KABE Estate heeft alle fundamentele waarden van de Classic behouden. Het is een caravanserie voor wie op zoek is naar een scherp geprijsde kwaliteitscaravan voor gebruik in alle seizoenen, met alle uitrusting die nodig is voor een comfortabel verblijf in de caravan op hoog niveau. Tegelijkertijd is de KABE Estate helemaal nieuw en uniek.

KABE EDELSTENEN

Onze bestverkopende serie voor wie hoge eisen stelt aan basisuitrusting en comfort.
Een ruime of een compacte caravan? Flexibele inrichting of een extra lichte constructie?
Wat ook de smaak en behoeften zijn van uw gezin, er is altijd een Edelsteen die erop kan worden afgestemd.

KABE ROYAL

Bij onze Royal is de luxueuze uitrusting standaard.Een caravan voor wie prijs stelt op de meest geavanceerde techniek en geen genoegen neemt met minder dan topklasse. Hier treft u alle uitrusting aan die de Edelsteen -serie kenmerkt, plus nog veel meer.
Zo is het KABE Smart-D elektriciteitssysteem nu standaard in alle Royal-modellen.

KABE HACIENDA

In de KABE Hacienda hebben wij een hoog uitrus¬tingsniveau gecombineerd met heel veel ruimte.
Een woning die zich gemakkelijk laat verplaatsen en met comfort van de allerhoogste kwaliteit. Dezelfde uitrusting als in onze Royal-serie.

KABE IMPERIAL

De Imperial-serie bestaat uit een juwelencollectie in het absolute premiumsegment van de caravanmarkt.
Zijn exclusiviteit straalt al af van het exterieur, glad en hoog-glanzend met een driedimen-sionale decoratie. Inwendig is de standaard van een luxueus niveau.

OFFICIEEL INVOERDER KABE

Wij zijn OFFICIELE VERDELER van KABE-caravans in België.

Dat betekent:
– bij ons krijgt u het origineel Kabe garantie-fabriekscertificaat volgens chassisnummer
– alle wisselstukken zijn originele Kabe-onderdelen of voor de gebruikstoestellen de originele toestellen en onderdelen van de desbetreffende fabrikanten

PRIJSLIJST BE-NL

Bij KABE heeft u de mogelijkheid uit enorm veel modellen en bij deze modellen kan u dan ook nog eens een aantal opties zelf kiezen. U kan met andere woorden zelf uw eigen Kabe samenstellen ! Probeer alvast eens de KABE-prijssimulator op de website van Kabe, indien u een selectie gemaakt heeft kunnen wij u met plezier verder helpen voor extra KABE-opties en eventueel andere opties en accessoires.

www.kabe.nl