Cabby Caravans

OVER CABBY CARAVANS

De absolute TOP onder de caravans.

Comfortabel slapen, koken en tafelen zoals thuis, languit liggen in uw luie zetel, stijlvol kamperen, altijd aangename temperaturen zoals thuis, genieten. Dat is Cabby, de absolute TOP onder de caravans.

Deze Zweedse luxe caravans bieden net dat tikkeltje meer dat bij een ander merk soms ontbreekt. Geen twijfel over de degelijkheid van deze Cabby caravans: het bewijs is er door het plaatsen van een auto op het dak.

STOPZETTING

Jammerlijk is dit merk geen verder leven beschoren. De aankoopprijs van een Cabby caravan is redelijk hoog, dat komt omwille van de structuurbouw, dikke isolatie, Alko delta-H chassis, standaard hoge technologische en techinsche uitrustingen in deze caravans.

Deze constructiewijze gaat gepaard met hoge productiekosten. Door de grote concurrentie met andere merken was deze methode van productie niet meer prijs-concurrentieel en heeft men helaas moeten beslissen om de productie stop te zetten en het faillissement aan te vragen.

ONDERDELEN

Het onderdelenmagazijn werd overgekocht door een concurrent-caravanbouwer. Dat wil zeggen dat alle klanten nog bij ons terecht kunnen voor onderdelen en garantie-aanvragen.

Aarzel niet om eens langs te komen in onze showroom, wij maken u graag offerte. Wat u krijgt is onverslaanbare isolatie, centrale vloerverwarming en goed aangepaste verluchtingssysteem, een praktische keukenblok, douche, toilet, comfortabele zithoek, enorm veel opbergruimte, en nog zoveel meer!