Vouwwagens

ALPENKREUZER VOUWWAGEN

Het merk dat al decennia synoniem is voor vouwwagens, is weer terug op de markt!

Alpenkreuzer, het gerenomeerde merk van vouwwagens, tenttrailers of bij ons ook wel campingcar genoemd, is terug van weggeweest !  Ook bij Europacaravans is de Alpenkreuzer verkrijgbaar.  In de showroom staan zowel de Duet als de Parade uitgestald – kom gerust een kijkje nemen!  DEMO-DAG 21 april van 10 tot 17 uur doorlopend worden tenttrailers gedemonstreerd, wordt een professionele uitleg gegeven door de mensen van Alpenkreuzer en dit alles met een hapje en drankje 🙂

Alle modellen zijn voorzien van eerste klas materialen, zoals Ten Cate tentdoek, glasheldere raamfolie en YKK/OPTI ritsen. De hoogwaardige bedden zijn voorzien van lattenbodems. De comfortabele DEFA combimatrassen bestaan uit een stevige PU-onderlaag en een ondersteunende traagschuim bovenlaag. Alle onderstellen zijn standaard geremd en voorzien van grote 13 inch wielen. Alle Alpenkreuzers zijn geschikt voor de 100 km/uur-keuring voor op de Duitse autosnelwegen.

De nieuwe Alpenkreuzers zijn van alle gemakken voorzien en zijn eenvoudig en snel op te bouwen.   De grote 13 inch wielen in combinatie met het AL-KO chassis zorgen voor een excellent weggedrag!    Eenmaal op de camping aangekomen, is de Duet binnen enkele minuten volledig opgebouwd.   De vaste voortent is voorzien van een inritsbaar kuipzeil en de optionele luifel is eenvoudig aanritsbaar wat zorgt voor een heerlijke schaduwplek in de zon.

De Duet is de ideale 2-persoons vouwwagen voor een optimale vakantie.  Alles kan mee op vakantie dank zij de grote bagageruimte van 1.000 liter !  Het riante 2-persoonsbed heeft een unieke achterinstap.   Lediggewicht is 350 kg, max gewicht 750 kg, dus keuringsvrij !

De Parade is de ideale vouwwagen voor een gezin van 4 tot 6 personen.   De Parade is aan twee zijden voorzien van bedden.  Standaard is de Parade voorzien van een ondertent voor extra slaapplekken of opbergruimte.  De ruimte kan eenvoudig vergroot worden door de optionele, aanritsbare luifel met zijwanden.  Ledig gewicht is 450 kg, max gewicht 750 kg is eveneens keuringsvrij !

DUET: 5.995€

PARADE: 6.995€