Vouwwagens

ALPENKREUZER VOUWWAGEN

Het merk dat al decennia synoniem is voor vouwwagens, is weer terug op de markt!

Vanaf eind juni is dit gerenomeerde merk ook bij Europacaravans verkrijgbaar zijn. Het eerste jaar zal er een beperkte reeks gemaakt worden. Interesse? Neem nu contact met ons en reserveer alvast uw Alpenkreuzer.

Bekende namen als Allure, Duet en Parade hebben hun rentree gemaakt. Alle nieuwe modellen zijn voorzien van eerste klas materialen, zoals Ten Cate tentdoek, glasheldere raamfolie en YKK/OPTI ritsen. De hoogwaardige bedden zijn voorzien van lattenbodems. De comfortabele DEFA combimatrassen bestaan uit een stevige PU-onderlaag en een ondersteunende traagschuim bovenlaag. Alle onderstellen zijn standaard geremd en voorzien van grote 13 inch wielen. Alle Alpenkreuzers zijn geschikt voor de 100 km/uur-keuring voor op de Duitse autosnelwegen.

De nieuwe Alpenkreuzers zijn van alle gemakken voorzien en zijn eenvoudig en snel op te bouwen. De Allure is een compacte trailer achter uw auto en ontvouwt zich eenmaal op de camping tot een ruimtewonder. De Duet is de ideale 2-persoons vouwwagen met een luxueuze uitstraling. De Parade is de ideale vouwwagen voor het gezin dat graag verschillende plekken ontdekt.

De intro-editions zijn te bestellen aan spectaculaire prijzen!

ALLURE: 6.495€

DUET: 5.995€

PARADE: 6.995€