Truma

Onze Partners en dealerschappen

 

Truma

Truma bracht in de jaren '60 de eerst officieel erkende caravanverwarming uit. Hiermee werd ´s winters kamperen voor het eerst mogelijk.Het Truma-productassortiment reikt vandaag de dag van verwarmingssystemen, airconditioners en boilers tot aan manoeuvreersystemen voor caravans. Gasdrukregelaarinstallaties evenals producten voor de stroomvoorziening ronden het aanbod af. Europacaravans is een officiële Truma-partner, dat wil zeggen dat er een garantie van 5 jaar is op Truma-movers en Truma-airco's indien deze gemonteerd zijn bij ons, terwijl u elders slechts een garantie van 2 jaar krijgt op deze toestellen.

flame_case_s_nl


Verwarming op gas
: verwarming op aardgas, gekend als Trumatic systeem. Binnenkort ook verkrijgbaar met zichtbare vlammen.

trumaultraheat_overview

 

TRUMA ULTRAHEAT : Bijverwarming op elektriciteit. kan bijgestoken worden in uw bestaande Truma-kachel. Met thermostaat, standen te kiezen : 500W, 1000 W of 2000 W

therme_overview


TRUMA THERME :
Boiler op elektriciteit : Speciaal voor caravans, efficiënt gebruik van de verwarmingswarmte, korte opwarmtijden – in elektrisch bedrijf – van 15 °C naar 60 °C in 50 minuten, watertemperatuur traploos regelbaar tot 65 °C, 5 liter inhoudsvermogen, Lichtgewicht (maar 2 kg) met compacte afmetingen

duocontrol_cs_vertikal_overviewDuo Control Gasdrukregelaar
voor tijdens het rijden of tijdens stilstand

saphir_vario_overview

aventa_comfort_sTRUMA airconditioners :
Hoog koelvermogen gecombineerd met effectieve reductie van de luchtvochtigheid en perfecte luchtverdeling. Zowel de Truma Avento op het dak als de Truma Saphir bieden comfort in de zomermaanden !

truma xt

 
TRUMA rangeersystemen / movers :
TRUMA SR, de half-automatische caravanmover en TRUMA SER, de volledig automatische caravanmover kunnen niet weggedacht worden uit de wereld van de caravanners ! Sinds enkele maanden is er ook de Truma EXTREME, ook wel de Truma XT-mover genoemd.

Back to top