Over Sprite Caravans

merk-spriteGezelligheid, comfort, veel licht en gemak

 

Wilt u gezelligheid, comfort, veel licht, gemak, cocooning, Engelse know how ? En daarbij nog een prachtig design ?
Door het panoramisch voordak, de springverenmatrassen, goed uitgeruste functionele keuken, bent u bij Sprite-caravans aan het juiste adres.

Sprite in onze showroom

Beleef het campinggevoel, ontdek de verschillende indelingen in de showroom. U bent van harte welkom, kom eens langs om de verschillende Sprite-caravans uit te testen.  Er resten nog enkele modellen Sprite 2017 in onze showroom, kom gerust eens langs en geniet van onze lente-acties op de laatste showroommodellen 2017 en misschien vindt u wel uw keuze en krijgt u een carvanmover, luifel, voortent of airco erbij ?!!  

SPRITE is het enige merk dat een fabrieksgarantie van 3 jaar garandeert én een waterdichtheidsgararantie tot 10 jaar op de nieuwe caravan ! (opgepast : deze garantie is enkel geldig bij de erkende Sprite-dealer waar u de nieuwe caravan aangekocht heeft !)

De grootste noviteit op alle Sprite caravans is de nieuwe SMART Plus opbouwmethode.

wpd6f1a8ab_05       wpf243255b_05

De nieuwe vloerconstructie heeft aan de onderzijde een polyester buitenlaag, een uitstekende bescherming tegen steenslag en vochtinwerking in uw caravan. Niet alleen de buitenzijde van het front maar ook de binnenzijde is voorzien van een polyester laag. Tevens heeft de sterke sandwichconstructie aan de binnenzijde, in plaats van hout alleen nog ‘Pure’. Dit is een taai, hard, op polyurethaan gebaseerd product, en volledig waterdicht.
Deze constructie voorkomt de overdracht van vocht van de buitenzijde naar binnenkant van de constructie, waardoor de caravan zeer goed bestand is tegen vochtinwerking.
Alle bevestigingen, inclusief ramen en deuren worden geschroefd in het ‘Pure’ frame dat per bevestiging wordt aangepast in dikte om aan de vereiste sterkte te voldoen. Doordat het ‘Pure’ materiaal lichter is dan hout, is het mogelijk een gewichtsbesparing te bereiken van 10 tot 14 kg. zonder verlies van sterkte in de wand. Het ‘Pure’ materiaal is volkomen ondoordringbaar voor water en heeft geen aders, wat betekent dat er geen water door kan dringen van de buitenbeplating tot de binnenste wandplaat. Alles, met inbegrip van de isolerende HD polystyreen vloer, is CNC (computer numeriek bestuurd) gesneden om een maatvoering met hoge nauwkeurigheid te leveren.

Indelingen Sprite Alpine Sport :

 

alpine sport 370 el        alpine sport 400 tf           alpine sport 420 ct         alpine sport 470 cf        Alpine Sport 510 KF

Alpine Sport                Alpine Sport              Alpine Sport          Alpine Sport             Alpine Sport 
370 EK                          400 TF                            420 CT                   470 CF                    510 KF

 

Indelingen Sprite CRUZER  :

 

cruzer 460 sr   cruzer 470 sr         cruzer 480 sr         cruzer 492 sr      cruzer 495 sr

Sprite Cruzer          Sprite Cruzer         Sprite Cruzer        Sprite Cruzer          Sprite Cruzer
    460 SR                  470 SR                    480 SR                      492 SR                    495 SR

 

Bekijk de SPRITE caravans in onze showroom

 

 

Back to top