Kronings

Partners en Dealerschappen

 

Kronings

 

kronings_logo_registered

Als PREMIUM service-center van Kronings kan u bij ons terecht voor technische bijstand, onderhoud en herstellingen aan alle Kroningsproducten. Alle onderdelen zijn op voorraad, onderhoud en herstelling is op afspraak : tel 056 299 464 of email : info@europacenter.be
Caravanmovers Kronings :

 

kg2mmover

VOL-automatische movers : tijdens de 6 jaar garantie-periode kan u bij ons terecht voor een check-up of herstelling onder garantie. Buiten deze periode bekijken we het probleem en zoeken we samen met Kronings Denemarken een klantvriendelijke oplossing.

 

 

 

 

kronings light weight

SEMI-automatische movers : op deze movers zit een garantie van 6 jaar maar er dient een check-up te gebeuren van de mover na 12 maanden en na 36 maanden. Best een afspraak maken voordat u langskomt voor de chek-up, dan kunt u bij de caravan blijven tijdens deze controle. Het garantieboekje dient u bij te hebben, dit wordt afgetekend bij controle.

 

 

 

caravan_heater_heat_1500

Kronings Heat 1500+ is een prima alternatief voor verwarming op gas – ingebouwd in uw originele verwarming, of in een apart systeem. Stel de thermostaat in op de temperatuur die u wenst, de elektrische ventilator en verwarmingselementen schakelen automatisch aan en uit, bestuurd door een CPU-processor om het elektriciteitsverbruik te optimaliseren. Meer info en prijzen : info@europacenter.be

 

 

 

spindel_small

Elektrische uitdraaisteunen van Kronings™ : een nieuwe, vereenvoudigde elektrisch stabiliteitssysteem. Vier elektromotoren, een digitale besturing box en gemakkelijke afstandsbediening, die kan worden gecombineerd met het Kronings ™ caravan movingsysteem. De 4 motoren worden op uw originele uitdraaisteunen gemonteerd, en u bent klaar om uw uitdraaisteunen te laten uitdraaien met dezelfde afstandsbediening als uw caravan movingsysteem van Kronings.

Back to top