Knaus Caravans

IMPORTEUR NIEUWE KNAUS CARAVANS IN BELGIE

Het grootste aanbod aan nieuwe Knauscaravans in België!

Knaus wordt ingevoerd en verdeeld door Europacaravans. Knauscaravans bieden de kampeerder comfort, vrijheid en kwaliteit! De caravans worden gefabriceerd in de fabriek van Knaus-Tabbert in Duitsland. Materialen worden nauwkeurig geselecteerd, de afwerking is heel precisieus.

Voor het seizoen 2018 zijn er wel wat nieuwigheden zoals de compleet nieuwe Deseo Transport! De Knaus Sport, Südwind, Travelino en Deseo bieden voor elke kampeerder wat wils.

Het grootste aanbod nieuwe Knaus-caravans in België  – WELKOM!

KNAUS SUDWIND SILVER SELECTION

De KNAUS SUDWIND SILVER SELECTION reeks loopt verder in modeljaar 2018. Profiteer van een groot aantal opties standaard inbegrepen in de Knaus. Deze opties worden u gratis aangeboden zodat er op deze reeks enorme kortingen van meer dan 5.000€ per caravan aangeboden worden!

In de caravans met Silver Selection pakket zitten vlakke wanden, alu velgen, radio-voorbereiding en radio met cd, comfortbed, buitenstopcontact 220v/12v/tv, 2 usb-stopcontacten binnen, ambiënte sfeerverlichting, decopakket (4 kussens, tafelkleed, bedspreien), maximale gewichtsverhoging (inschrijving op nationaal lager gewicht indien gewenst), disselafdekking, groot Heki dakluik, hordeur, verstevigde uitdraaisteunen, wandbekleding boven bed, tv-houder, bankverbreding en extra kussens voor bedombouw, keukenregaal, rolbed (modelafhankelijk). Het loont de moeite!

KNAUS SPORT

De KNAUS SPORT reeks worden caravans reeds standaard uitgerust met Alko chassis, alko stabilisatorkoppeling, vastwatertank 45 liter, warmwaterboiler 5 liter, Truma Ringverwarming, combi rollo’s aan alle vensters, serviceluik onder bed, …

TRAVELINO

Vorig jaar zomer 2017 werd met de TRAVELINO voor furore gezorgd – nu zetten ze bij Knaus met de nieuwe DESEO de volgende stap: Onze laadmeester met de achter achterklep werd compleet nieuw ontwikkeld, waarbij ook de revolutionaire genen van THE MISSION werden toegepast.

DESEO

Dankzij de modernste FibreFrame‐technologie zijn ze erin geslaagd de DESEO nog flexibeler en ruimer te maken. De variabele ruimte‐indeling en toekomstgerichte constructie zorgen daarbij voor de perfecte balans tussen gebruiks‐ en woonruimte, zodat zelfs twee volwaardige motorfietsen kunnen worden getransporteerd. Op de bestemming verandert de DESEO dan in een volledig uitgeruste, comfortabele caravan. Zeer handig, nietwaar?

OFFICIEEL INVOERDER KNAUS

Wij zijn OFFICIEEL INVOERDER van KNAUS-caravans met grootste aanbod Knaus caravans nieuwe modellen in België!

Dat betekent:
– bij ons krijgt u het origineel Knaus garantie-fabriekscertificaat volgens chassisnummer
– 2 jaar fabriekswaarborg op stukken én op uurloon
– 10 jaar fabrieksgarantie op waterdichtheid (vanaf modeljaar 2018) mits jaarlijkse registratie in Knaus-systeem (enkel mogelijk door officiële Knaus-dealers)
alle wisselstukken zijn originele Knaus-onderdelen

Opgepast: er zijn verdelers die beweren officiële dealer te zijn, vraag naar hun Knaus-dealernummer, met dat nummer kunt u bij Knaus zelf opvragen of ze officiele verdeler zijn ! Bij niet-officiële dealers heeft u geen fabrieksgarantie, ook al beweren zij van wel.

PRIJSLIJST BE-NL

Heeft u opgemerkt dat de prijslijst in België verschillend is van die in Nederland? Dat komt omdat de transport in Nederland achteraf bijgerekend wordt terwijl die in België reeds ingecalculeerd zit. In België geven wij u onmiddellijk de echte prijs waarop échte kortingen berekend worden en géén verdoken korting of verrassingen achteraf zoals in NL. Kom eens langs in de showroom te Zwevegem en wij maken u een echte nettoprijs – voordeliger dan in Nederland!

Indien u een nieuwe caravan bij ons wilt bestellen, maar zelf in de fabriek wenst af te halen in Duitsland, dan is dat eveneens mogelijk – wij regelen zelfs een lunch en fabrieksbezoek bij afhaling van uw caravan. Dit is enkel mogelijk op nieuw bestelde caravans die nog niet in de showroom staan.