Caravanmovers

Caravanmover monteren is onze specialiteit !

 

   Caravanmovers : Geniet van de acties !  Open deur 5-8 okt ! 

Als voormalig invoerder van PowrMovers kunnen we ons vandaag specialist noemen op vlak van caravanmovers.  Geen enkele caravan, bodem, chassis heeft nog geheimen voor ons ! Ook voor aanhangwagens vinden we de juiste mover al dan niet met aanpassingen.   Wij werken met alle betrouwbare merken movers. Afhankelijk van het merk, type en bouwjaar van uw caravan kunnen wij u de best passende caravanmover aanbieden ! Wij durven zeggen dat we onder ELK chassis een mover kunnen monteren, zowel onder caravans als onder aanhangwagens ! Onze ervaring passen we ook graag toe onder uw eigen caravan of aanhangwagen.

Altijd welkom in de showroom voor een demonstratie – de koffie staat voor u klaar !  Wilt u eerst wat informatie inwinnen over de verschillende movers?  Dat kan op onze afzonderlijke website voor de mover : www.caravanmovers.be   – of stuur gerust een mail met merk, type, maximaal gewicht en bouwjaar van uw caravan of aanhangwagen en wij maken met plezier offerte !   info@caravanmovers.be 

Waarop letten bij de aanschaf van een mover?

Heel belangrijk is het gewicht van de mover, het gewicht van de batterij, de plaats waar de batterij en de sleutel wordt gezet in uw caravan en niet te vergeten : de optimale bodemvrijheid behouden, heel belangrijk bij het nemen van drempels.  Ook de garantie speelt een grote rol, een garantie van 2 jaar bij 5 jaar maakt een groot verschil !
Een manuele mover (de rollen tegen de wielen dmv een hefboom of draaisysteem) of verkiest u eerder een vol-automatische mover waarbij de rollen tegen de wielen gezet worden door middel van de afstandsbediening?
|Wij helpen u de juiste mover voor uw caravan te kiezen ! Voor elk budget het gemak van zorgeloos uw caravan op de juiste plaats manoeuvreren.     Informeer u vooraf ivm service en garantie – hierin zitten grote verschillen afhankelijk van verdeler tot verdeler !

Soorten batterijen

Bij elke mover hoort een batterij.   Tegenwoordig bestaan er heel veel soorten batterijen, van gewone startbatterijen, gel-batterijen, tot agm-batterijen, en lichtgewicht lithium batterijen.    Wij zijn verdeler van Optima-batterijen en de lichtgewicht lithium batterijen.  Het is ook heel belangrijk om een geschikte lader aan te bieden voor elk type batterij.  Wij adviseren u met plezier over de juiste mover, batterij en lader voor uw caravan naargelang merk en gewicht van de caravan.

Montage van een mover

Montage is altijd op afspraak, duurt maximum 4 uur voor een enkelas. U kan gerust in de werkplaats blijven tijdens de montage en kunt alles vanop kleine afstand meevolgen,  of  u kan een uitstapje maken in onze streek.  Reserveer tijdig uw mover en afspraak voor montage!  Ook specials zoals een mover onder een boottrailer of een marktwagen monteren vormt onze specialiteit !

kronings-automaat-incl-montage-en-accu-set     Easydriver-banner      l_kronings_fittet_high      powr-header    images (1)

Back to top