Nieuws

Laatste caravan nieuws

 • U vindt ons van vrijdag 13 oktober tot en met dinsdag 17 oktober op het caravansalon Mobicar in Brussels Expo : achteraan in paleis 6 bij de stand van Knaus en Weinsberg caravans.
 • Van 13 tot en met 18 oktober is de showroom gesloten – voor een afspraak kan u best een mailtje sturen : info@europacaravans.be
 • Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober is de showroom geopend van 10 tot 18 uur doorlopend wegens verlenging van de beursacties – u bent van harte welkom !

 U betaalt een forfaitaire prijs aan elektriciteit op de camping?  U bent niet zo zot van chauffage op gas?   Of gaat u naar de sneeuw met de caravan?
Weet dan dat wij een Truma elektrische verwarming kunnen installeren in de caravan, de Truma Ultraheat.   Dit is een elektrisch element dat in de bestaande kachel ingebouwd wordt en dat op 220V werkt samen met de ringverwarming in de caravan.   Als wattage kan u 500 W, 1000 W of 1500 W kiezen naargelang van het aantal ampère dat u op camping heeft.
Interesse?  Montage is op afspraak – er is momenteel een herfstactie op de  Ultraheat .    Stuur gerust een mailtje of bel ons voor meer info en een afspraak voor installatie : 056299464 of info@europacaravans.be

  Van zaterdag 26 aug tot en met zondag 3 september vindt  u ons op het caravansalon in Düsseldorf –

vraag gerust naar Europacaravans op de stand van Knaus/Weinsberg in hal 4  !    Tijdens deze periode blijft de showroom ook open  – u bent van harte welkom !

Bij aankoop van een nieuwe caravan geniet u van promoties op de nieuwe Knaus, Weinsberg en Sprite alsook van de diverse fabriekacties !   De acties zijn ook geldig in de showroom tot 2 september 2017. –  Kom gerust eens langs !

   Vanaf begin 2018 wordt het ook mogelijk de caravan zelf af te halen bij de fabrikant [...]

In de maand augustus zijn de Cadac-artikelen, de Safire, de kooktoestellen , barbecues in PROMOTIE !

 

Een va nde doordachte details is dat het meulbeloppervlak voorizen is van Sand-Mellow-Touch met krasvaste CPL-kwaliteit.  Optionele mogelijkheden zoals de uitbreiding van het werkblad in de keuken of het raam in de toiletruimte met rollo bieden nog meer comfort.  Vanaf 2018 worden alle Weinsberg caravans bovendien uitgerust met een ALKO chassis.

Caraone 550 UK : dit is een nieuwe basisindeling voor de Weinsberg caravans.  Voorin nodigt de comfortabele rondzit uit tot een aangenaam ontspanne.  Het franse bed belooft een goede nachtrust met een 2- of 3 stapelbed voorin en daartussen is een praktische kleding kast geplaatst.   De keuken, in het imdden, heeft een grote koelkast en biedt veel werkruimte voor culinaire hoogtepunten.  hiertegenover bevindt zicht de badkamer met toilet en een ruime kledingkast.

Caraone 740 EDITION ICE

deze ruime dubbelasser biedt een gezellige thuis voor elk seizoen.  Geen wonder, want hij is absoluut klaar voor de winter.  Met de ALDE vloerverwarming en radiatoren, met [...]

Tijdens de handelaarsdagen werd op 19 juni in het  Duitse Bad Griesbach de nieuwigheden voorgesteld voor KNAUS :

 1. de spectaculairste verandering is de nieuwe DESEO  ! de vierkante box van weleer is vervangen door een knappe designcaravan waar het kamperen, gemak en genot centraal staan en waarbij nog de mogelijkheid geboden wordt om toch een moto mee te nemen binnenin de caravan!   Achteraan gemakkelijk binnen te rijden via de garagedeur, het hefbed vormt een vaste slaapgelegenheid voor 2 tot 4 personen.
  De highlights
  • Hij is voorzien van het FibreFrame
  • Er is een versie met een kleurig frame en aluvelgen met Knaus-design
  • Je schuift twee motoren of een quad of kart zo achter naar binnen
  • Optioneel is een tent verkrijgbaar vast te maken aan de achterkant
  • Knaus-logo verlichting
  • Wintervast door Truma Vario Heat
  • Voorzien van douche en toilet en wastafel
  • 45 liter watertank
  • Service en stroom bereikbaar via gaskast
  • Led verlichting met [...]

Herinnert u zich nog de ALPENKREUZER campingcar?    Deze is vernieuwd en zal vanaf eind juni ook bij ons verkrijgbaar zijn !   naast de Alpenkreuzer is nu ook de OPUS camper verkrijgbaar bij Europacaravans  –  de Opus staat al uitgestald in onze showroom – u bent van harte welkom om deze te komen bezichtigen !

       

Hybride tentverwarming

actie op tentverwarming
Actie april 2017 : 

Frisjes in de voortent? Wij hebben momenteel verschillende elektrische verwarmingstoestellen binnen voor de voortent, en nu eveneens een hybride verwarmingstoestel.
De Hybride verwarming kan zowel op gas als elektrisch voor aangename warmte zorgen. De kachel is dankzij de wielen goed te verplaatsen. De kachel werkt op een gasfles vanaf 5 kilo en/of 500/1000 Watt elektriciteit.    Prijs : normale prijs 109,95 € – nu voor 95,65 € – actie tot eind april.

dakairco, gemonteerd vanaf 1.395 euro

airco's aan actieprijzen

We verwachten een spetterende, hete, lange zomer en hebben een aantal paletten dakairco’s op voorraad genomen. Uiteraard kunnen wij deze aanbieden aan spetterende prijzen ! Er zijn acties op de Kronings 2000 (enkel koelen), Kronings 2400 (koelen én verwarmen), Dometic Freshjet 2200. Interesse in een airco, gemonteerd vanaf 1.395 € ? Aarzel niet om ons te contacteren want… OP=OP !

Nieuw product : U-Level

waterpassysteem voor caravan en camper

ulevel  Handig en veilig apparaat om uw caravan of camper waterpas te stellen Eenvoudig in gebruik – geen montage nodig Zichtbaar in het donker incl x4aaa batterijen 4 eenvoudige stappen : 1. vind een geschikte plek zonder uw auto te verlaten 2.plaats de u-level ontvanger in de caravan 3. stel de caravan waterpas gebruik maken van de u-level ontvanger 4. ga zitten , relax en geniet van uw vakantie !

Dit product is verkrijgbaar in onze campingshop of via onze webshop : logo    –  Bekijk de video  hieronder :   https://youtu.be/3SW0LezaZxw

 

Back to top