Alko

Alko

 

t_alko

Als service center van ALKO kunnen we ons specialist noemen in de wereld van caravan-techniek en -veiligheid. ALKO is specialist in onderdelen en accessoires voor caravans en aanhangwagens, onder andere :

ALKO-chassis:
De meest stabiele caravans staan op een ALKO-chassis. Knaus en Cabby worden beide gebouwd op een ALKO-chassis dat zorgt voor een uitstekende wegligging. Cabby gaat zelfs nog een stapje verder door een speciaal ontwikkeld ALKO-DELTA-chassis te gaan gebruiken bij de constructie van hun caravans.AKS-koppeling voor stabiele wegligging van uw caravan of aanhangwagen. De meeste caravanconstructeurs gaan de AKS 3004 gaan gebruiken. Sinds 2012 zit die een zwart kleedje gestoken, daarvoor was het de typisch rode ALKO-kleur.
alko-chassis

 

 

 

 

 

 

 

 

AKS-koppeling
Voor stabiele wegligging van uw caravan of aanhangwagen.  De meeste caravanconstructeurs gaan de AKS 3004 gaan gebruiken.  Sinds 2012 zit die een zwart kleedje gestoken, daarvoor was het de typisch rode ALKO-kleur.
alko-koppeling

 

 

 

 

 

 

 

 

ALKO remsysteem:
De AL-KO oploopremmen onderscheiden zich bij remtests door waarden die veel beter zijn dan de wettelijk voorgeschreven waarden.

alko remsysteem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATC:
Het elektronisch anti-slingersysteem dat ervoor zorgt dat, indien uw caravan of aanhanger begint te slingeren op de weg, het systeem gaat bijsturen zodat de caravan recht blijft en NIET gaat slingeren ! Kan gemonteerd worden op elke caravan met ALKO-chassis en NU OOK beschikbaar voor HOBBY-caravans.

alko-anti-slinger

 

 

 

 

 

AMS- ALKO Mammut caravanmover:

al-ko-mammut
Met 1 vinger uw caravan verplaatsen. Indien uw caravan een ALKO M-chassis heeft kan deze mover ‘in’ het chassis ingebouwd worden zodat u de VOLLEDIGE bodemvrijheid behoudt na het monteren van de mover.

Back to top